Hobro IK og Martin Mikkelsen er netop blevet enige om at forlænge samarbejdet med yderligere et år, så midtbanespilleren er at finde i klubben frem til sommeren 2019.

Få dage inden Hobro IK’s første kamp i Alka Superligaen nogensinde blev Martin Mikkelsen præsenteret som ny spiller i klubben, og den nu 31-årige midtbanespiller har dermed været i Hobro IK i over tre år. Aftalen med Martin Mikkelsen stod til udløb efter indeværende sæsonen, men parterne er netop blevet enige om at forlænge samarbejdet med yderligere et år.

Martin Mikkelsen kom i en tidlig alder til AGF, hvorfra han i sommeren 2008 skiftede til FC Fredericia. Siden sommeren 2014 har han så tørnet ud for Hobro IK, hvor midtbanespilleren for halvanden uge siden rundede 100 kampe.

Hobro IK’s sportschef, Jens Hammer Sørensen, glæder sig over kontraktforlængelsen. – Vi er meget tilfredse med at forlænge med Martin, som har været fantastisk for os siden sin ankomst i 2014. Han passer perfekt ind i Hobro IK både på og uden for banen. Vi vil rigtig gerne Martin, og han vil rigtig gerne Hobro IK, så jeg kan godt afsløre, at det ikke har været svært at forhandle en ny aftale på plads, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.

At det var nogle lette forhandlinger oplevede Martin Mikkelsen ligeledes.

– Vi var meget interesserede i hinanden, så jeg tror kun vi forhandlede i omkring ét minut. Jeg er kommet til et sted i min karriere, hvor jeg ikke har lyst til at være i andre klubber, og jeg er lykkelig over at have det næste halvandet år af min fremtid på plads i så fed en klub med så mange gode mennesker, siger Martin Mikkelsen om kontraktforlængelsen.

– I en relativt sen alder spiller jeg nu på det bedste hold, jeg nogensinde har spillet på. Det er det klart bedst sammensatte hold med den bedste harmoni, jeg nogensinde har oplevet. Jeg vil også understrege, at jeg har en enorm sult på trods af, at jeg efterhånden er blevet 31 år gammel, slutter Martin Mikkelsen.

Martin Mikkelsen har optrådt i 102 kampe for Hobro IK og er noteret for tre mål.