Fredag 3. november besøger ældreminister Thyra Frank Randers Kommunes storkøkken Madservice Kronjylland. Marianne Sloth, leder af Madservice Kronjylland, glæder sig til at give ministeren et indblik i Randers Kommunes fokus på ældremaden

 

Madservice Kronjylland leverer ugentligt blandt andet cirka 12.000 middagsretter til ældre borgere i Randers Kommune og står desuden for tilberedningen af 25 procent af maden til de kommunale ældrecentre. Det kræver store og moderne køkkenfaciliteter, og dem viser storkøkkenets leder frem for ældreminister Thyra Frank.

“Vores køkken er faktisk kun en ganske lille del af det, ministeren skal opleve hos os. Vi præsenterer hele vores madkoncept i Randers, som blandt andet indebærer et godt samarbejde med ældrecentre og hjemmeplejen, dygtige medarbejdere og fokus på valgfrihed – alt med det formål, at borgerne får de bedste måltider,” siger Marianne Sloth, leder af Madservice Kronjylland.

Thyra Frank får en rundvisning i produktionskøkkenet med små “pitt-stops” i de enkelte afdelinger, indblik i samarbejdet og medarbejdernes engagement, og besøget krydres med kaffe og kransekage – naturligvis af køkkenets egen produktion.