Foredragsholder, brevkasseredaktør og synske John Braad besøger Memphis Mansion 9. November

Her vil han løfte sløret for sine mange klarsyn og gode råd, til folk der kommer til ham.

Publikum til foredraget kan godt begynde at glæde sig til mange spændende historier og eksempler, når John Braad endnu en gang gæster Memphis Mansion i Randers. John har flere gange medvirket til at finde flere forsvundne personer, nogle døde andre levende. En af de mange eksempler er historien om den forsvundne lille Holger i Tranum Klitplantage, hvor forældrene henvendte sig til John i løbet af det rædselsvækkende døgn, hvor Holger var væk, John kunne berolige dem med, at Holger ville blive fundet i god behold.

“Jeg vil ikke kalde mig clairvoyant, for jeg beskæftiger mig ikke med tidligere liv og andre flyvske ting. Det er det jordnære, som berører menneskets dagligdag, jeg udtaler mig om”, fortæller John Braad.

I løbet af et foredrag, kan publikum medbringe fotos og spørge om personlige ting i begrænset omfang, f.eks. hvordan det ville gå dem selv eller deres nærmeste på bestemte punkter.

John understreger at der her blot vil blive tale om korte demonstrationer, modsat når folk kommer hjem til ham. Hans praksis har udviklet sig til at have karakter af samtale, hvor han prøver at hjælpe folk. John skaber en uhøjtidelig og rar stemning, hvor han arbejder meget ærligt og ansvarsfuldt. Således stikker han ikke folk blår i øjnene, hvis han f.eks. ser at en sygdom vil forblive kronisk. Hellere vil han opmuntre personen til at se, at det er muligt at leve godt alligevel.

Da John begyndte at arbejde med klarsyn, var han meget ung. Mange kunne ikke forstå, at han kunne «se« så meget, når han ikke var ældre og ikke havde så meget livserfaring. Men han er født med disse evner, og allerede da han gik i børnehave, brugte han dem ubevidst.

“Det virker kun på folk, jeg ikke kender. Der må ikke være forhåndskendskaber eller følelser med i spillet, for så forsvinder logikken. Derfor kan jeg heller ikke bruge mine evner på mine nærmeste”, fortæller John.

Når han ser på personen eller vedkommendes billede, kommer det hele til ham. Det vil han bl.a. komme ind på i sit foredrag, samt arbejdet på ugebladet ” Hjemmet ”. John har begge ben på jorden og holder foredrag på en jordnær og humoristisk måde.