I tirsdags modtog Østjyllands Politi en anmeldelse fra en tøjbutik i Randers om, at en mand havde forsøgt at snyde sig til at få penge tilbage for nogle skjorter. Det resulterede dog ikke i en sigtelse for bedrageri, som Østjyllands Politi ellers havde anført i døgnrapporten.

– Vi sender en patrulje til stedet, der ud fra forklaringerne og videoovervågningen sigter manden for forsøg på bedrageri. Af det uddrag af døgnrapporten, vi senere sender ud, kommer vi fejlagtigt til at skrive, at manden er sigtet for bedrageri. Men der er altså rettelig tale om en sigtelse for forsøg på bedrageri, fortæller Jakob Christiansen, der er kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi.

Den videre efterforskning skal afgøre, om sigtelsen skal frafalde, eller om der er grundlag for at rejse tiltale.

Manden erkender sig uskyldig.