• Kan du spise og leve dig rask, selvom der er svær celler kronisk sygdom?
  • Selvom du døjer med gener eller symptomer?
  • Nogle gange er svaret ja!
  • Andre gange kan man ikke blive rask, men i hvert fald få det meget bedre gennem ændret kost og levevis, selvom man er syg

Lær hvordan du selv kan påvirke sygdom, symptomer og gener, ved at ændre på kost, motion og levevis. Når du forstår de bagvedliggende årsager til din sygdom, så kan du også nemmere gøre noget for at blive rask igen eller få det bedre.

Umahro har spist sig selv rask og hjælper folk med at bruge mad og livsstil som medicin hver eneste uge. Så han er om nogen, den der har et godt bud på, hvad der virker.

Umahro Cadogan (f. 1977) er kendt som madens og sundhedens mastermind og har den dybe, videnskabelige forståelse, der skal til, så du får al den sundhed, energi og vitalitet, du ønsker og fortjener, hvad enten du vil være rask, være sundere, performe bedre fysisk, mentalt eller arbejdsmæssigt. Midlerne er kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind, ændring af miljøet omkring dig og Functional Medicine.

Umahro viser dig vejen, så du med helt enkle midler kan ændre dit liv i den retning, du ønsker. Han er ernærings- og madlavningsekspert, specialist i sportsernæring og tidligere Adjunct Professor i Functional Medicine ved University of Western States, Portland. Han holder foredrag, workshops og giver personlige konsultationer – og så er han hyppig gæst i diverse tv-programmer.

I Umaros bog fra ”syg til rask” finder du råd, vejledning og inspiration til et sundere liv. Bogen er første del af en planlagt trilogi, der også skal omfatte titlerne Fra usund til sund og Fra sund til toppræstation.

Du kan læse mere om Umahro på her