30-årig med store ambitioner: Randers skal være ramme om stort indefodboldstævne

30-årige Anders Hedeager fra Allingåbro nu med bopæl i Randers har store ambitioner og planer. Han vil nemlig 23. december i samarbejde med Vorup FB afvikle et stort indefodboldstævne i Ulvehøjhallen, hvor han vil have alle landets bedste indefodboldspecialister og indekonger, som de også kaldes, til at stille op.

Lokkemaden skal være 20.000 kroner til vinderholdet mod 8.000 til nr. to, 4.000 til nr. tre, 2.000 til nr. fire og 1.000 til nr. fem. Startgebyr pr. hold er kr. 1.000.

Anders frygter ikke, at datoen skal holde nogle væk.

”Det er lillejuleaften, men jeg tror, præmiesummen kan få spillerne til Randers,” mener Anders.

Stævnet i Randers skal være et af flere i GPM-serien, der står for Grand Prix Masters, der er lig med det danske mesterskab i indefodbold.

Og her er lokale hold godt med. Således vandt Grafisk ID fra Vivild det seneste DM med bl.a. Vivild-spillerne Sebastian Stær og Frederik Bjerregaard på holdet, og måske kommer også Hobro Apotek med. Det er et hold, der bl.a. tæller brødrene Frederik og Christian Hoe, der nu spiller i Århus efter tidligere at have spillet i Randers Freja/FC og Hornbæk SF.

”Jeg er medarrangør af et lignende GPM-stævne i Allingåbro, der dog ikke er så stort. Jeg har de sidste par år gået med ideen om at lave et stort stævne og et af de største i landet. Og hvor ellers end i Randers,” siger Anders. GPM-stævnerne er forløbere for DM-finalestævnet, der afvikles i Grenaa i januar.

Ved de indledende GPM-stævner kæmper holdene om pengepræmier og point til en rangliste, hvorfra de otte hold med flest point går til finalen – sammen med de forsvarende mestre og et hold, der får tildelt et wild card til slutkampene om den endelige sejr.

Jagter sponsorer
Anders Hedeager er langt i forberedelserne, men mangler sponsorer.

”Jeg prøver i første omgang at køre med 20.000 kr. i præmie til vinderen. Findes der ikke nok sponsorer til det, kan et alternativ blive at regulere i præmiesummen eller i værste fald at aflyse stævnet,” siger Anders Hedeager, der er nødt til at have opbakning og støtte fra virksomheder, der vil støtte arrangementet og være sponsor.

Anders har p.t. aftale med syv firmaer, der er hoppet med på ideen.

”Og desuden en lille håndfuld andre, som har givet udtryk for at være interesseret. Så jeg søger stadig firmaer, der kunne være interesseret i projektet,” siger Anders, der også søger en hovedsponsor.

Med et hovedsponsorat får man navnet på stævnet, både gulvbanner og reklamebanner og billetter til et VIP-arrangement. De sidste tre nævnte ting kan man også få ved mindre sponsor pakker.

Til VIP-arrangementet vil Nørager-drengen Kasper Fisker, der via senest Randers FC er kommet til Brøndby IF komme og holde et foredrag, om livet som fodboldspiller for Brøndby IF. Ligeledes vil stifteren af Indefodbold.dk komme og fortælle om hele strukturen og vejen til DM i indefodbold.

Direkte ud til seerne
Under stævnet vil firmaet TifoSport live-streame direkte ud til seerne. TifoSport har lavet undersøgelser på, at der sidder om mod 10.000 mennesker i sendeperioden til et sådant stævne. TifoSport kan livestreame over Facebook, og derved når man ud til mange flere mennesker, da man her kan dele udsendelsen og tagge sine venner i det. Så sponsorer får firmanavn og -logo langt ud.