SF Randers slår dørene op til to dage med masser af musik, politisk debat og chili con carne på Café Von Hatten. Det sker på caféen fra fredag 10. november kl. 16, når partiet afholder FestiValg

 

For andet kommunalvalg i træk inviterer SF Randers til en folkefest med oplæg, paneldebatter og koncert – i år med Marie Frank. Festen er ifølge SF-kandidaterne Charlotte Mølbæk og Rosa Yde en fejring af det nære demokrati:

”Vi skal bringe borgere og byrødder tættere på hinanden. Vi vil mødes på tværs af politiske skel i respekt for hinandens politiske overbevisning, og derfor har vi inviteret alle partier og lister, der stiller op til kommunalvalget. ” siger SF-borgmesterkandidat Charlotte Broman Mølbæk. Hun mener, at festlige rammer kan hjælpe til at gøre politik til et fællesskab:

”At være fælles om demokratiet og om dét at være uenige – det er virkeligt en selvmodsigende størrelse. Men det er sådan, politik er. Vi er sammen om at føre vores kommune videre i den retning, borgerne har valgt os til. Så selvom bølgerne kan gå højt, skal vi huske os selv og hinanden på, at vi er her, fordi vi vil det bedste for borgerne. ”

Rosa Lykke Yde tilføjer:

”Og så er vi vilde med at snakke politik med borgerne. Vil vi det, så må vi også være lidt kreative i den måde, vi mødes på. Her synes vi bare, at et par dage med politik, mad og musik er en rigtig god ramme for at snakke politik med borgerne – mens vi også har det sjovt. ”

FestiValg-debatterne vil blandt andet diskutere ungepolitik og andre emner, som borgerne tager op. Dertil er der lagt meget tid til den uformelle samtale, hvor man kan få snakket med hinanden og politikerne en-til-en.

Fredag kl. 16.30 er der paneldebat med Socialdemokratiet, Velfærdslisten, Beboerlisten, Radikale, Nationalpartiet, Vestre og SF. Efterfølgende serveres der chili con carne kl. 18.00 med efterfølgende oplæg fra regionskandidat Jacob Klærke. Kl. 20 sparker Marie Frank den musikalske fest i gang, og aftenen fortsætter, indtil folk ikke orker snakke mere.

Lørdagens program varer fra kl. 12 til 16 og byder indledende på lidt hygge, inden folketingsmedlem for SF og tidligere faglig sekretær for FOA Kirsten Norman Andersen holder oplæg med efterfølgende paneldebat med Socialdemokratiet, Velfærdslisten, Beboerlisten, Nationalpartiet, Liberal Alliance, Alternativet og SF.

FestiValg kræver ingen tilmelding og er gratis at deltage i for alle. Begivenheden kan findes på SF Randers’ facebookside.