Grundet stor genbrugssucces mangler det traditionelle julemarked i år den lige så traditionelle uddeling af pengegaver. Gavekassen er simpelthen tørret ud

Når døren åbnes til årets julemarked i Helligsåndshuset er der nøjagtig en måned til den store dag, hvor de voksne stresser og børnene utålmodig tæller timer til træet tændes.

I de to dage julemarkedet er åbent kan man finde ting fra Den blå Paraply, fra smykkekunstnere og kreative folk med strik, postkort, dekorationer, smagsoplevelser og en pause med tombola, gløgg og æbleskiver.

Der er mange gode grunde til at lægge byturen ind gennem Helligåndshuset fredag 24. november eller lørdag 25. november. Randers’ tre Y’s Men Clubber vil også gerne fortælle mere om den verdensomspændende organisation.

Arangøren af julemarkedet er Kronjyllands Y’s Men Club og overskuddet af de to dages juletummel går til sociale og humanitære formål lokalt i Randers og til trængte projekter ude i den store verden.

Men den store uddeling af penge fra Genbrugen holder en pause til den dag, der er fundet nye indtjeningskilder at fylde gavekassen.