Den fri presse i Danmark både i fjernsyn og avisen, bliver vi bekendtgjort med at flere borgmestre landet over får op til 1,5 mill. om året i løn mere end vores statsminister. Det må være flovt at få sin lønseddel bekendtgjort på denne måde, vi håber ikke at de socialdemokratiske borgmestre tager imod så høj en løn når vi ved at socialdemokratiet altid har stået inde for social retfærdighed og solidaritet med dem der har det svært.

Jeg er født og opvokset på Sjælland, min far var socialdemokrat hele sit liv, selv efter hans død opkrævede man kontingent fra partiet, sjovt nok min mor var tillidsmand på Andersvænge børneinstitution, men søgte nok også en dybere forståelse med livet, de ville blive dybt fortvivlede hvis de så det samfund vi har i dag, jeg selv er 63 år og har arbejdet i 24 år efter jeg tog min uddannelse, udviklingen er gået utrolig stærkt jeg tænker tilbage på når børnene i børnehaverne dansede til de 4 årstider, årstiderne flyder nu ud i hinanden ødelagt af forurening og meget andet, der er ingen ligevægt i tingene bare vi tjener masser af penge glemmer alt hvad der er sundt både for natur og mennesker, flere steder i Randers er vi plaget af utrolig meget støj, heriblandt fra industrien, jeg har sagt det personligt til nogle politikere, men de latterliggør bare problemet, det er tid til at tænke anderledes og se på hvad de enkelte politikere selv gør, derfor tager vi dem højst 4 år af gangen og ser til næste kommunevalg om de har gjort hvad de lovede, vi evaluerer til den tid inden vi sætter vores kryds.

 

 

Susanne og Keld Midtgaard Pedersen
P. Knudsensvej 16 st. th.
8930 Randers NØ