TeamGym Junior Nordisk Mesterskab 2020 skal afholdes i ny multiarena – det bliver dermed det første internationale event, der kommer til Randers og den nye hal

 

GymDanmark har netop landet en aftale med RgF – Randers gymnastiske Forening om afholdelse af Junior Nordisk Mesterskab i TeamGym i april 2020.

Nordisk Mesterskab (NM) er en konkurrence med op mod 350 deltagere fra hele norden, og en event med stor opmærksomhed og publikumsinteresse. Derfor var det også en begejstret Torben Kjeldsen, forretningsfører i RgF, som kunne offentliggøre samarbejdet og placeringen af NM.
“I RgF er vi mere end klar til at være medvært ved et internationalt TeamGym stævne som Nordisk Mesterskab. Efter i en årrække at have været arrangør af forskellige konkurrencer lige fra Nordjysk Mesterskab til Danmarksmesterskabet, synes vi, at vi har den erfaring og det mod, der skal til for at tage skridtet op på internationalt niveau”

GymDanmark har gennem de sidste fire år udviklet og løftet standarden og afviklingen af internationale events. Dette er et led i en strategi omkring branding, internationalt samarbejde og udvikling af gymnastikken. Og at RgF kan løfte opgaven og være med til at udvikle eventen er Formanden for Udvalget for TeamGym Frank Veje Jakobsen ikke i tvivl om:

” Vi har et godt og stærkt samarbejde med Randers, og jeg er glad for, at vi nu kan gå et skridt videre og afholde et NM i Randers. Med den nye multiarena i Randers og de erfaringer, som der er har oparbejdet, så skal det nok blive en god og professionel event, vi får afviklet i samarbejde med hele deres stab”.

Begejstring

Denne betragtning deler de i Randers;
“Vi er kendt for at gøre tingene lidt anderledes og skubbe til standarderne, og det vil vi helt sikkert også gøre denne gang”, siger Torben Kjeldsen, der glæder sig rigtig meget til at byde TeamGym eliten velkommen i de nye rammer i Arena Randers
Nordisk Mesterskab bliver det første internationale Gymnastikevent i den nye multiarena i Randers og begejstringen er derfor også stor hos direktøren i Arena Randers.
“I Arena Randers har vi hænderne oppe over hovedet og glæder os rigtig meget til samarbejdet. Dejligt når et langt og godt samarbejde med GymDanmark og Randers gymnastiske Forening munder ud i De Nordiske Mesterskaber i TeamGym. Det glæder vi os til at lægge rammer til – og specielt lægge rammer til det, med den nye multiarena som én af grundstenen i mesterskabet”, udtaler Gitte Nørgaard, Direktør i Arena Randers.