Randers er en fantastisk kommune, en fantastisk by og et skønt sted. Randers har et hav af muligheder, og gør det på mange måder rigtigt godt. Derfor er det så ærgerligt, at der i byrådet bliver brugt alt for meget tid på dårligt samarbejde og modarbejdelse af demokratiets beslutninger alene for modarbejdelsens skyld. Jeg er en holdspiller, og jeg er vant til at sætte holdet over den enkelte. Dvs. sætte mine egne behov i baggrunden, og så bakke op, når flertallet vælger en retning. En retning, hvor alle på holdet går med, for at skabe det bedste resultat og nå sine visioner. Helt ok at man er uenig, og har forskellige overbevisninger. Det er kun sundt, og med til at skabe dynamik. Men når en beslutning er truffet, så er det den beslutning, der arbejdes for. Kun der skabes der fremgang, og det bedste resultat. Det gør vi på et hold, og det burde vi også gøre i Randers Byråd. Sådan havde jeg håbet, at det forholdte sig, da jeg blev valgt ind i 2013. Men sådan er det desværre ikke. Alt for mange har for meget fokus på egne resultater, og ikke hvad der er til gavn for kommunen og fællesskabet. Når der er nogle, der ikke vil tage ansvar og samarbejde, er det svært at opnå det, som er det bedste for hele kommunen. Jeg er klar til fortsat at arbejde for holdet og Randers, så vores kommune holder den fremdrift, der er søsat. For så vi kan gøre, hvad der er bedst for kommunen.

 

Katrine Fruelund
Byrådskandidat Venstre
Te
bbestrupvej 160
8940 Randers SV