Det var ikke meget den kommende borgmester Torben Hansen fra Socialdemokratiet ville sige efter offentliggørelsen af valgresultatet

 

“Vil vil det brede samarbejde, og vælgerne har talt at det vil de også”, siger Torben Hansen.

“Vi har haft gode drøftelser, og sådan er det”, sagde Torben Hansen efter offentliggørelsen.

det er først nu at de samarbejdende partier skal til at forhandle sig frem til en endelig aftale. De skal nu konstituere sig i et lokale på 2. sal på laksetorvet og først til morgenstunden, højst sandsynligt, vil der ligge et resultat for, hvem der er kommet i byrådet og hvilke udvalgsposter de enkelte partier har fået.

Lidt flere ord havde den afgående borgmester Claus Omann Jensen at byde på.

“Jeg er glad for resultatet som vi har skabt, og jeg har hele tiden sagt at det er det største parti der skal lede Randers”, sagde borgmester Claus Omann Jensen.

“Men det er da ærgerligt at vi er gået fra 11 til ni mandater, og det tror jeg har noget at gøre med skolestrukturen. men det var en beslutning der skulle tages, uanset hvem der var borgmester.”

Han glæder sig til at skulle samarbejde bredt igen, som man gjorde de første 2,5 år af sidste valgperiode.

“Nu skal vi lige have alle brikkerne på plads, så må jeg se hvad jeg skal. Jeg skal jo ikke være fuldtidspolitiker mere, så jeg skal nok tilbage til erhvervslivet hvor jeg jo kommer fra.

Lige nu ligger der grundskitser på bordet og politikerne vil arbejde løbende gennem de næste timer på at nå en endelig aftale.

“Men hellere en god aftale, end en hurtig aftale”, siger Torben Hansen.