Nu kan man komme godt igennem julemåneden med en halvmarathon i benene

Arrangørerne af Adventsløbet glæder sig til at skyde Adventsløbet 2017 i gang søndag 3. december og samtidig give løbere og tilskuere en god oplevelse. Randers by er med sin flotte julepyntning også med til at skabe en flot kulisse omkring løbet.

Der vil være gløgg og æbleskiver i målområdet, så man kan få noget at varme sig på efter en god løbetur rundt i Randers. Igen i år er der sat en masse rutinerede vejvisere rundt på ruten, da det er med til at give en tryghed for løberne, så de ikke bliver usikre på, om de er på afveje.

“Vi er utrolig glade for det gode samarbejde, vi har med vores hovedsponsor Spar Nord, der også lægger både tid og kræfter i at skabe en løbsoplevelse, som kan generere flere løbere hvert år. Tusind tak for det,” siger Adventsløbets arrangørers formand Knud Olsen.

Man kan læse mere om ruterne og tilmelding på www.adventslobet.dk