Randers Regnskov er blevet hædret med CSR prisen. Prisen bliver givet til virksomheder, der yder en ekstra indsats indenfor socialt ansvar, både for deres medarbejdere og i lokalsamfundet

Der var kaldt til fælles morgenmad, for at fejre den gode nyhed, og til morgenmadssamlingen fik Randers Regnskovs direktør, Henrik Herold, CSR prisen overrakt af socialudvalgsformand Louise Høeg.

Louise Høgh fortalte hvilke kriterier man som virksomhed skal opfylde for at modtage denne flotte pris, og fortalte samtidig, hvordan hun ser og mærker Randers Regnskov som en virksomhed med glade og dygtige medarbejdere, der har tid og lyst til hinanden og deres gæster.

Henrik Herold er meget stolt og beæret over at Randers Regnskov modtager CSR prisen, og udtaler:

”I Randers Regnskov er vi meget glade for at modtage CSR prisen. Når man gør noget fordi det føles rigtigt, og så oven i købet bliver anerkendt med en pris, så bliver man stolt og ydmyg på samme tid. Som det blev nævnt ved overrækkelsen, så handler CSR om at man kan lide mennesker, og jeg mener, at den der har evnen og muligheden også har pligten. Det er en integreret del af vores menneskesyn, og har været det siden Randers Regnskov åbnede i 1996″, sagde Henrik Herold.

Henrik Herold takkede i sin tale sine medarbejdere for at gøre det muligt at modtage prisen. Han nævnte, at uden deres evne til at tage mod nye mennesker og få dem til at føle sig som en del af familien, vil det ikke være muligt at løfte opgaven så flot som Randers Regnskov gør.

Den stolte direktør slutter med at slå fast, at det sociale ansvar er Randers Regnskovs naturlige bidrag til det samfund vi alle er en del af. I alle de år vi har eksisteret har rummelighed været en helt naturlig og integreret del af vores virksomhed.

“Vi kan sige, at det er en del af vores DNA”.