Der bygges englevinger, sys kostumer, øves replikker, skuespil og dans, for slet ikke at tale om sang hos Club Clemens

De er godt i gang med deres julemusical, en musical der i år byder på nye overraskelser.
Når Club Clemens træder på scenen som engle, hyrder, vismænd og en enkelt kamel lørdag 9. december kl. 16.00, ligger der et stort stykke arbejde bag. I år har ”Julemusicalen”, som er skrevet af Edward Broadbridge, nemlig fået et helt nyt udtryk. Det er Trine Bruner Kristensen, Helle Strange og Lisbeth Eilrich Iversen, der står bag en nytolkning af Julemusicalen. Historien er den samme, men udtrykket er anderledes. ”Der er skrevet nye sange, dansenumre er blevet øvet, der har bl.a. sneget sig nogle mavedansere ind i stykket” fortæller Helle Strange, leder af Club Clemens.
Børn og voksne har haft travlt, og der er blevet snakket og fortalt meget om engle undervejs.
”Vi er blevet enige om, at vores engle er lavtflyvende” fortæller Helle Strange.
”I hvert fald de engle der optræder på scenen, lige meget hvor meget vi har basket med arme og vinger så letter vi ikke. Men vi lover at give en højtflyvende forestilling, med flere overraskelser undervejs”. Børnene glæder sig rigtig meget til at vise deres nye musical, som også har nogle af de gamle klassikere med. Så publikum bliver stadigvæk tysset på ”Schyy. ti nu stille” når Jesusbarnet skal sove, eller blive mindet om at ”Dumme får, de er ikke rigtig kloge” når hyrderne fortæller om deres får.
Stykket, som er instrueret af Trine Brüner Kristensen, varer en lille time.  Der tages entré for voksne til musicalen og entré-indtægterne går til Club Clemens, Sct. Clemens kirkes børneklub.
Børn under 15 år kommer gratis ind.