Randers Bloddonorer og Randers Herre Håndbold i stærk alliance

Randers Bloddonorer og Randers Herre Håndbold har dannet en stærk alliance med to overordnede budskaber. Bliv bloddonor – og kom gratis til håndbold i Arena Randers på lørdag 9. december, når der er topbrag mellem Randers Herre Håndbold og TMS Ringsted.

Op til denne sæson blev Randers Bloddonorer samarbejdspartner hos HH i bestræbelserne på få flere til at melde sig som bloddonorer.

Et enkelt budskab, som alle i og omkring Randers HH bakker op om.

”Jeg tror, mange i bund og grund synes, det er en god ide at blive bloddonor, men bare ikke får taget det sidste skridt og besøger Randers Bloddonorer i Sundhedshuset på Thors Bakke. Jeg er selv en af dem,” siger Randers HH-direktør Thomas Hvid Jakobsen.

HH’s sponsorchef Bjørn Skovfoged har selv været donor i en årrække og har været primus motor i samarbejdet.

Spillere og ledere omkring HH-holdet er også inddraget, og planen er, at spillerne i januar skal besøge Randers Bloddonorer og blive registreret som donorer.

HH-fløjen Christian Olesen har allerede besøgt Randers Bloddonorer.

”Det er så vigtigt, at vi får flere donorer. Det er en simpel procedure, og det koster kun lidt tid. Omvendt kan ens blod jo være med til at redde menneskeliv,” udtaler venstrefløjen.

Hos Randers Bloddonorer er man glade for samarbejdet med Randers HH.

”Vi har fået virkelig god respons på samarbejdet, og nu forsøger vi at skabe lidt opmærksomhed omkring det at blive bloddonor og omkring HH’s vigtige kamp mod TMS Ringsted,” siger Allan Ellesøe Borresen, der er formand hos Randers Bloddonorer.

Der er to fribilletter til kampen, hvis man kommer op på Sundhedshuset og bliver screenet som donor.

Vaskeægte topopgør
Kampen i Randers på lørdag Randers HH-TMS Ringsted er et vaskeægte topopgør – rækkens nr. et, sjællænderne, mod nr. to randrusianerne, der senest vandt på udebane over Stoholm i en gyseragtig kamp, der først blev afgjort i allersidste sekund, da Jan Gudnitz sikrede til 22-21 til Randers.

TMS Ringsted vandt 30-27 hjemme over Otterup, der ellers undervejs havde været foran med fem mål, men sjællænderne havde tilsyneladende styr på begivenhederne og kørte sejren hjem.

FAKTA
Kampen mod TMS Ringsted spilles i Arena Randers lørdag 9. december 15.00. Billetter kan købes på www.randershh.dk – eller få to gratis ved henvendelse ved blodtapningen i Sundhedshuset.