Turbinen byder på en helt ekstra-ordinær stjernekoncert med den internationale sanger, sangskriver og producer Albert Hammond, der giver koncert for bare 100 gæster i spille-stedets intime og hyggelige rammer! Før koncerten trakteres publikum med velkomstbobler og trerettersmiddag

 

Det er ikke hvem som helst, der kommer til byen 15. marts næste år. Albert Hammond har solgt mere end 360 millioner album verden over, og har – foruden en imponerende karriere i eget navn – skrevet og produceret et hav af hits for artister som Johnny Cash, Roy Orbison, Julio Iglesias, Celine Dion, Willie Nelson, og Whitney Houston.

Resultatet er topplaceringer på alverdens hitlister. Mere end 30 af slagsen helt i top er det blevet til, og den flittige musiker er anerkendt som en af verdens allerdygtigste sangskri­vere: i år 2000 modtog han The Order of the British Empire, og otte år senere blev han indrammet i Songwriters Hall of Fame.

 

Hits på stribe

Det er netop de mange fantastiske sange, der fejres på hans ’Songbook Tour 2018’, som bringer ham forbi Randers til foråret. ’It Never Rains In Southern California’, ’Down By The River’ og ’The Free Electric Band’, er blandt Hammonds mange klassikere, men publikum kan også glæde sig til sange som ’To All The Girls I’ve Loved Before’, ’Nothing’s Gonna Stop Us Now’ og ’The Air That I Breathe’. Alle numre, som er skrevet af Albert Hammond, og indspillet af massevis af andre artister, der alle nyder godt af den 73åriges formidable evner som sangskriver.

 

Totaloplevelse

Dette bliver ikke blot endnu én i ræk­ken af stjernekoncerter på Værket/i Turbinen. Som noget nyt er billetten inklusiv en lækker middag, før Ham­mond og band går på scenen i Turbinen. Aftenen skydes i gang med velkomst­bobler, og siden står menuen på både fisk og skaldyr efterfulgt af flamberede bøffer og til sidst et udvalg af lækre desserter. Til maden serveres to glas vin, og resten af aftenen kan publikum købe evt. øvrige drikkevarer i Turbinens velassorterede cocktailbar.

Der er lagt op til en ganske særlig koncertoplevelse på randrusiansk grund, når en ekstraordinær hitmager indtager byens spillested.

Billetsalget til koncerten med Albert Hammond skydes i gang mandag 18. december kl. 11.00. Der kan købes bil­letter i Værkets billetsalg eller via hjem­mesiderne turbinen.dk og vaerket.dk