Sidste år var Randers Storcenter udendørs julegade CHARITY STREET, baggrund for en stor indsamling til julehjælpen, sammen med en masse kunder, som med stor hjerterum bakkede tiltaget op. I gaden havde Dansk Folkehjælp Djurs-Randers-afdelingen et LOTTERI-HUS, hvor rigtig mange købte lodder og fik en hyggelig snak med de frivillige, som var i huset.

I år rykkede velgørenheds-lotteriet indendørs, i POP UP butikken i Kvickly gaden. Her har de frivillige fra organisationen haft lotteri i uge 48 samt i denne sidste uge op til jul. Mange kunder har støttet lotteriet, og huset mange butikker har bakket tiltaget op – og sender nu yderligere en donation på kr.  15.000 til formålet.

Dansk Folkehjælp Djurs-Randers-afdelingen pakker i disse dage, de mange pakker og poser til de familier der er tildelt julehjælp. Og med den ekstra donation vil der være endnu flere familier der får hjælp. Folkehjælp Djurs-Randers-afdelingen bestræber sig på, at alle de personer, der i år søger og er godkendt til julehjælp i Randers, Syddjurs og Norddjurs kommuner, får hjælp.