Østjyllands Politi efterlyser nu tre bevæbnede og farlige personer i forbindelse med drabet

på en 30-årig mand i Randers fredag aften.

Den 30-årige mand blev fundet skudt og dræbt ved Randers Regnskov. Det var en forbipasserende der ved 23.30-tiden fandt den dræbte på Tørvebryggen.

De efterlyste er to mænd og en kvinde:

Det drejer sig om den 36-årige Mads Anker Stæhr Thorsen, den 19-årige Jonas Jørgensen og den 38-årige Pernille Klarskov Jeppesen.

Lørdag aften bad Østjyllands Politi kollegerne i Nordjylland om at trænge ind og ransage fire adresser i Aalborg i jagten på de tre mistænkte. De har tidligere opholdt sig de pågældende steder, men var væk lørdag aften.

Alle tre er kendt af politiet i forvejen. Politiet mener, at drabet er et internt opgør i det kriminelle miljø. Men det skulle ikke have sammenhæng med en bandekonflikt.

– Jeg vil opfordre til, at man straks henvender sig til politiet, hvis man sidder inde med oplysninger, der kan lede os til de mistænkte, hedder det i en udtalelse fra politiinspektør René Raffo.

Hvis man har oplysninger om sagen, opfordrer politiet til, at man ringer 114.

Men hvis man ser en eller flere af de tre efterlyste, skal man straks ringe 112 og holde sig på afstand af dem, da politiet vurderer, at de kan være bevæbnede og farlige.