Fredag 12. januar kl. 13.30 afholder Ældre Sagen i Randers Nytårskoncert i Fritidscentret

Igen i år spiller Aarhus Promenadeorkester , med dirigent Peter Deichgräber og solist Sophia Frovin, der tidligere har underholdt med meget stor succes. Efter nogle års nytårskoncerter i Ældre sagen  med Aarhus Promenadeorkester , kan  man godt kalde det en rigtig tradition.

Aarhus Promenadeorkester består af 35 erfarne amatørmusikere, der kan lide at spille sammen, hvilket kan mærkes på den gode stemning i orkestret.  Det består af strygere, blæsere, pianist, og trommeslager og sopransangerinden Sophia Frovin, der har en stor stemme.

Man kan her opleve et orkester, der er motiveret for at levere noget musik, der er værd at høre på, så der er lagt op til et glædeligt gensyn med musik ”fra dengang” suppleret med nyere musik.

Programmet er meget alsidigt, og spænder fra Kaiser –Valsen og Radetzky March af Johan Strauss,  og Champagnegaloppen af H.C.Lumbye,  Lehar m.m. fl. , til moderne klassikere som for eksempel Andrew Lloyd Webber og Leroy Anderson.
Orkestrets dirigent Peter Deichgräber er uddannet klassisk trompetist og dirigent, og medvirker i mange af de forskellige numre. Ved koncerten fungerer  dirigenten som den altid veloplagte konferencier.

Erfaringerne fra tidligere år viser , at det er en god ide` at komme i god i Fritidscentret for at være sikker på at få en plads. Dørene åbnes kl. 13. Der tages entré.