Det drejer sig om at få tilsluttet så mange husstande til fibernet, mener de i Mellerup. Derfor er der oplysningsmøde onsdag 10. januar

Men der er mange borgere, der er meget i tvivl om, hvad fibernet egentlig er for noget og hvad det egentlig vil betyde for den enkelte. Derfor er Mellerup Borgerforening, Mellerup Bylaug og grundejerforeningen Mellerup Fjordbakker gået i samarbejde med Eniig Fiber A/S, om at holde et fællesmøde, hvor  man opfordrer alle interesserede til at komme og høre om projektet. Der bliver selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til repræsentanterne fra Eniig.

For at så mange som muligt kan blive bedre oplyst, har man besluttet at mødet afholdes onsdag 10. januar med fællesspisning kl. 18.00, der serveres en børnevenlig menu sponseret af Mellerup Borgerforeningen og Mellerup Bylaug.

Selve mødet med repræsentanterne fra Eniig starter kl. 19.00, hvor man bare kan møde op.

“Vi håber rigtig mange vil benytte sig af tilbuddet, så vi alle kan få et godt udbygget fibernet i landsbyen, der dermed vil stå godt rustet til fremtiden, – bl.a. også i forbindelse med hushandler m.v. Inden længe sidestilles fibernet med varme og vand i huset”, lyder det fra formanden for Mellerup Borgerforening Alex Bach.

Arrangørerne håber på stort fremmøde, så man sammen kan være med til at fremtidssikre Mellerup og omegn.

Fakta:
Af hensyn til spisningen er der tilmelding til Alex Bach se mere på facebook 8930 Mellerup/www.Mellerup Infoland.dk.
Hvis man gerne vil orientere sig lidt inden mødet den 10. januar, står kampagnebussen ved Mellerup Sognekirke torsdag 4. januar kl. 12-14.