Søndag aften skulle Randers HK forsøge at hente første sejr i gruppespillet i EHF Cuppen. Russiske Kuban var første modstander.

Første halvleg fulgtes de 2 hold ad i det meste af de 30. minutter. Holdene fik lov til at dække hårdt op af de 2 dommere fra Porturgal. På sidelinjen fik man glimt af Trefilov, når han rullede sig ud, og gav sine spillere klar besked.

Randers levede på det hurtige kontraspil og andenbølge trykket. I det stationære angrebsspil havde Randers HK svært ved at passere de fysiske stærke russere, og deres velspillende målmand.

Holdene gik til pause ved stillingen 10-11.

Efter pausen var den danske defensiv rigtig fin. Russerne kunne ikke finde vej gennem forsvaret og var uden scoring de første 6 minutter af 2. halvleg. Holdende spillede begge i højt tempo og det kunne aflæses i de tekniske fejl.

Efter 16 minutter havde hjemmeholdet kun formået at score 2 gange siden pausen, og gæsterne havde anderledes held med at sende bolden i nettet.

Trefilov spillede offensivt i forsvaret og Kuban gik fra 13-15 til 13-20, uden at Randers HK lykkedes med at svare igen.

Tilsidst i halvlegen får Randers HK bedre held og får satte nogle hurtige scoringer ind. Det skaber panik hos gæsterne ved stillingen 18-21.

Desværre var det ikke nok og kampen endte 20-23 til russerne.

Målscorer: Mari Molid 2, Clara Monti 2, Cecilie Hansen 3, Gitte Andersen 4, Camilla Degn 2, Sara JOhansson 2, Josefine Dragenberg 2, Frederikke Gulmark 2

Det blev til et nederlag som Gitte Andersen var skuffet over bagefter, da Din Avis tog en snak med hende.