Jan Pytlick & Co. kommer på besøg.

Da Randers HK tilbage i oktober sidste år besøgte H. C. Andersens fødeby var det mildest talt ikke nogen fornøjelse.

Kronjyderne hang efter værterne, fra Odense, hele opgøret igennem og selv om der var snært af et lille comeback i 2. halveg, så lykkedes det aldrig Randers HK at komme i nærheden af sejren.

Nu krydser de 2 hold igen klinger – denne gang på Kronjysk jord og med et fantastisk hjemmepublikum i ryggen. Vi kommer dog ikke udenom, at gæsternes holdkort er noget stærkere besat på mange af pladserne, men derfor skal pigerne fra Randers HK nok byde Odense op til dans.

Vi ved, at de 2 topskytter, Stine Jørgensen og Mette Tranborg, har et særdeles godt samarbejde med Kathrine Heindahl på stregen og det skal vi forsøge at få lukket ned for. Men med det mandskab, som de kommer med, så kræver det fokus over hele linjen og ikke kun på et par udvalgte spillere.

Opgøret fløjtes i gang kl. 18.30. Alle under 18 år har gratis adgang. Øvrige billetter købes på randershk.dk.

Dagens match partner er Radio Alfa