Randers Storcenter åbner for et livestudie, når de har inviteret en youtubestjerne og en blogger til centret på søndag 21. januar

Mange unge kender dem fra de sociale medier og følger begejstret med, når de poster billeder og videoer om deres liv. Nu har alle mulighed for at blive en del af deres hverdag som Youtuber og socialmedia star, når der åbnes for livestudiet i Randers Storcenter.

På søndag kl. 14 kan alle komme og opleve Max Marius som bl.a. er kendt fra sine utal af videoer med  andre kendte Youtuber og næsten 30.000 følgere på Youtube + over 60.000 følgere på Instagram. Samt den 18-årig foredragsholder, forfatter og en af Danmarks største influensers Kristine Sloth. Med en baggrund som mobbeoffer lever Kristine Sloth i dag af at være ærlig, når hun uden filter fortæller om sit liv på de sociale medier. På hendes youtube kanal med over 200.000 følgere snakker hun gerne om tabubelagte emner og i 2014 var hun også aktuel med sin første bog.

Man kan følge de to på:
Max Marius: https://www.instagram.com/maxiusofficial/
Kristine Sloth: https://www.instagram.com/kristiinesloth/