Har du flair for foto og journalistik, og er du interesseret i at fortælle de gode historier om den by, du bor i, kan vi bruge dig på Din Avis.

Måske går du med en drøm om at blive journalist, og så er Din Avis´ eventteam en unik mulighed for at få et indblik i den journalistiske verden og få snust lidt til faget, inden du søger ind på Journalisthøjskolen. Eller måske har du noget tid til overs engang imellem, som du gerne vil bruge på at skrive kort om, hvad der foregår af spændende ting i Randers og tage en masse flotte billeder til avisen og til vores online avis.

Din alder har ingen betydning – du skal blot have interesse for journalistik samt have evnen til at skrive mindre artikler/billedtekst og tage gode billeder med et godt kamera. Du bliver udstyret med et pressekort (efter ansøgning) og får dermed mulighed for adgang til diverse events, koncerter og arrangementer, som du skal dække for os. Du vil selv få ansvaret for nogle mindre historier samt masser af billeder til avisen.

Du vil arbejde tæt sammen med Radio ABC’s eventteam, som vi deler adresse med.

Skriv lidt om dig selv, og hvad du kan tilbyde vores eventteam på dinavis@dinavis.dk