Så er det nu, hvis du går rundt med en spire i maven til at tage del i fremtidens energi i Verdo-koncernen. Verdo søger kandidater til det kommende repræsentantskab i energikoncernen.

 

Verdo har netop indledt processen for nye kandidater til repræsentantskabet. Det betyder, at el-, vand- og varmekunder i de kommende par uger kan tilmelde sig som kandidat.

Hos Verdo håber de på, at kunderne tager imod opfordringen og stiller op eller er stiller for en anden kandidat.

”Verdo er en forbrugerstyret virksomhed, og vi værdsætter de input, forbrugerne giver os, så vi kan blive en grønnere og mere effektiv virksomhed. Vi mærker stigende interesse for forretningen, og det er positivt. Der er bedre muligheder for at blive hørt og inddraget, hvis man bliver valgt ind i repræsentantskabet,” siger bestyrelsesformand i Verdo, Claus Omann-Jensen.

”I Verdo går vi op i at være en aktiv medspiller, når det gælder sponsorater til vores lokalliv, og vi sætter handling bag billigere energipriser med en grøn profil. Alene på fjernvarme har vi de seneste tre år sat prisen ned tre gange,” tilføjer Claus Omann-Jensen, der selv blev valgt ind i repræsentantskabet i 2014 og har været formand de seneste tre år.

 

Ny retning kan være på vej

Verdo står over for at fastlægge en strategisk kurs for de kommende år, og her kommer repræsentantskabet tæt på processen.

”Vi vil fortsat arbejde for billigere og grønnere energi, men det kan jo udmøntes på mange måder, og derfor er et stærkt repræsentantskab vigtig,” siger Claus Omann-Jensen.

 

Fakta om repræsentantskabsvalget i Verdo

Verdo’s repræsentantskab er virksomhedens øverste myndighed og består af i alt 29 medlemmer, som bliver valgt for en fireårig periode. Kunderne vælger repræsentantskabet og konstituerer sig i bestyrelsen. Næste repræsentantskabsvalg finder sted i marts 2018, og opstilling af kandidater kan ske indtil 15. februar 2018. Verdo er en selvejende, forbrugerstyret virksomhed med hovedsæde i Randers.

 

På verdovalg.dk kan man finde mere information og stillerliste. Valget afholdes frem til 21. marts.

 

Ønsker man at stille op til repræsentantskabsvalget, skal Verdo modtage en stillerliste senest 15. februar.