Det kan blive et maratonbyrådsmøde på mandag 29. januar, når det nye byråd stikker hovederne sammen til det første møde i den nye byrådsperiode

 

For der er hele 94 punkter på dagsordenen, der lige nu er tilgængelig på kommunen hjemmeside. De første 66 punkter er dog valg af repræsentanter til de forskellige råd, nævn og samarbejdspartnere i Randers kommune som for eksempel Skatteankenævnet, Randers Krisecenter, Parkboulevardens ældreboliger og Randers Idrætshaller.

Derudover skal byrådet godkende et frikommuneforsøge i Randers kommune, der indbefatter tilkøbsydelser, hjemmehjælp og ansøgninger vedr teknologiske hjælpemidler.

Derefter skal Byrådet drøfte mulige scenarier vedrørende placering af den nye bybusterminal og der skal bevilliges penge til etablering af cykelstier. Dette punkt er ømt hos mange og der kan ventes en større diskussion om emnet.

Herudover har Bjarne Overmark fra beboerlisten anmodet om svar i forhold til finansieringen af Hal 4. Det samme har Mogens Nyholm fra de radikale, som ikke mener at finansieringen er helt på plads. Her oplyses også at byggeriet påbegyndes på mandag 29. januar.

Desuden skal der på byrådsmødet diskuteres om mulighederne for udnyttelse af markedspladsen på Mariagervej/Bredstrupsgade. Dette har der flere gange været diskuteret. Forskellige planer har været drøftet, men man er indtil nu ikke kommet frem til en løsning. Den kan komme på mandag 29. januar.