Randers får sin første og helt unikke country festival lørdag 30. juni. Det ligger fast efter et møde mellem de to gamle venner, Henrik Knudsen og Stig Ulrichsen.

 

De er ejere af henholdsvis turistattraktionen, Memphis Mansion, samt koncert og bookingbureauet CB & Ole B. Booking A/S. Festivalen afholdes på udendørsarealet på Memphis Mansion.

“Stig og jeg har altid haft en forkærlighed for Nashville og den amerikanske country musiks sjælefulde sange om livets lyse og skyggefulde sider. Derfor er vi glade for at bringe country musikken til Randers”, fortæller Henrik Knudsen, “Og så har Stig jo arbejdet med mange af de største country stjerner i forbindelse med både deres album udgivelser og i de senere år med deres koncerter i Skandinavien, så det gir mulighed for at vi kan præsentere nogle af de helt store på festivalen.”

Stig Ulrichsen har igennem sit arbejde i musikbranchen, arbejdet tæt sammen med mange af de kendte koryfæer i brancher; Pam Tillis, Carlene Carter, Kenny Rogers, Bellamy Brothers, Raul Malo, The Mavericks og mange andre. Først på pladeselskabet CMC Entertainment, og senere igennem det lokale Randers booking og koncertfirma, CB & Ole B. Booking A/S, som han i år har ti års jubilæum med.

“Det er naturligvis en fordel når man kender hinanden, og jeg vil bruge de kommende dage på, at lukke aftaler til festivalen, og vi forventer, at kunne melde et program ud indenfor overskuelig fremtid.” forklarer Stig Ulrichsen. “Hvis alt går efter planen, så bliver det en af de mest sælgende og succesfulde amerikanske navne i Danmark, som vi vil præsentere som hovednavn på festivalen.”

De to iværksættere røber, at navnet på den nye festival bliver “Randers Country Festival”, “Vi vil gerne hylde byen, som vi begger sætter pris på at være en del af. Og markere at det er i Randers, at mangfoldigheden for alle typer musik og underholdning blomstrer.”