Program forår 2018 kan hentes på bibliotekerne, Turistbureauet, Borgerservice, Randers Kunstmuseum og Museum Østjylland i Randers eller se det på www.randersfolkeuni.dk

I program forår 2018 kan du se foredrag arrangeret af folkeuniversiteterne i Norddjurs, Rougsø og Randers. Forelæsningerne i Randers er arrangeret af foreninger og institutioner i Randers. I programmet står de praktiske oplysninger, hvem der har arrangeret, hvor man tilmelder sig eller om man bare kan komme uden tilmelding.

Motioner hjernen på folkeuniversitetet. Her er ingen adgangsbegrænsning eller krav om uddannelse og baggrundsviden. Kom med din interesse og dit engagement – så får du viden og inspiration. På Folkeuniversitetet kan du dyrke dine interesser, blive klogere på verden, dig selv og dit arbejde.

Offentlige foredrag i Naturvidenskab
Fakultetet Science and Technology ved Aarhus Universitet har i en årrække arrangeret og udbudt foredragsserien ‘Offentlige foredrag i Naturvidenskab’ med naturvidenskabelige emner, hvor de nyeste opdagelser og erkendelser bliver formidlet af forskere, så alle kan være med. Og hvor du kan sidde på et bibliotek, et kulturhus eller et forsamlingshus overalt i Danmark, blot der er internetforbindelse, projektor og storskærm og overvære foredraget samt stille spørgsmål til forelæseren på sms.

I foråret 2018 bliver fem af foredragene livestreamet direkte fra Søauditoriet i Aarhus til Randers Bibliotek. Glæd dig til at høre om: “Design af biomolekyler og nanorobotter”, “På rumsafari blandt Mælkevejens planeter”, Relativitetsteori og gravitationsbølger”, “Menneskedyret homo sapiens” og “Jordens og livets udvikling”. Der er gratis adgang til de fem foredrag i Kulturhusets sal.

Se mere på hjemmesiden www.randersfolkeuni.dk