I aften kl. 24.00 udløber chancen for at købe billetter til halv pris til den nye musikfestival “Hede Rytmer” på Justesens Plæne til sommer

 

Men indtil videre er Manden bag Oliver Zähringer ganske godt tilfreds.

“Alene siden jul har vi solgt tusinde flere billetter, og vi er godt med efter planen”, fortæller han til Din Avis.

“Jeg kan forstå at man i Randers ikke er vant til at løbe billetterne i så godt tid, så jeg er da glad for at der er nogle der alligevel har købt”, siger han.

Festivalen har kørt hårdt på de sidste 14 dage op til slutspurten i aften med reklamer på Radio ABC og i Din Avis, så Oliver Zähringer glæder sig til at se salgstallet i morgen, når tilbuddet skal gøres op.

Han er overbevist om, at de tal der er kalkuleret med til de to dage nok skal blive opnået. Man regner med 4000 gæster fredag og 6000 gæster lørdag 15. og 16. juni.

Men han synes generelt at randrusianerne har været gode til at købe allerede et halvt år før weekendens vejrudsigt er på gaden til 15. og 16. juni.

“Det har jeg ellers hørt, at det man ikke så gode til i Randers. Det var man heller ikke i Silkeborg for nogle år siden, men det har vi “opdraget” folk til, så nu køber de i god tid. Jeg kan godt se, det er svært, når man ikke ved, hvad man kan forvente sig at dette nye tiltag. Så jeg har en formodning om, at det bliver lettere med næste år og næste år igen, når folk selv har oplevet, hvad det er, de kan forvente”, siger Oliver Zähringer.

“Og jeg kan godt love en anderledes oplevelse, end den man plejer at få på Justesens Plæne. Alene hele opsætningen bliver anderledes”.

Der kan købes billet på Hederytmer.dk