Torsdag 1. marts indtræder Rene Jensen som ny biografchef i Nordisk Film Biografer på Thorsbakke

Rene kommer med solid erfaring fra detailbranchen og har indgående kendskab til kundeservice. Det – kombineret med en stor kærlighed til film – giver ham et fantastisk afsæt for at overtage den populære biograf midt i Randers, der årligt tiltrækker ca. 250.000 gæster.

Da Rene søgte jobbet som biografchef, var det ud fra et ønske om at være ”herre i eget hus” og en stor lyst til at videreføre alt det gode, som biografen i Randers er kendt for. Udover de allernyeste film er biografen kendt for sine særlige events, dygtige medarbejdere, involvering i byen og ikke mindst sine glade gæster. Rene ønskede at arbejde med den gode gæsteservice og biografoplevelse, der gør, at gæsterne kommer igen og igen. Derfor ser han meget frem til at lære huset og medarbejderne at kende og til at skrue lidt på knapperne, så biografen bliver endnu mere veldrevet.

Rene, der er 39 år gammel, kommer med en særdeles solid detailerfaring og har gennem de sidste 15 år haft lederstillinger i SuperBest og senest Løvbjerg. Rene gift, har tre børn og er bosiddende i Randers.

”Rene kommer med en særdeles solid driftserfaring og virker yderst ærekær om sit arbejde. Rene vil vinde og være den bedste, og det vil medarbejderne i Randers også. Derudover er det min overbevisning, at Rene vil passe godt sammen med lederteamet og medarbejderne i biografen qua sin ydmyge tilgang og rolige sind. Vi har valgt mellem rigtigt mange kvalificerede kandidater, og det viser, at biografen er en meget attraktiv arbejdsplads. Vi har vægtet det højt, at en kommende biografchef skulle være lokal og bosat i nærområdet, og det har vi fået”, siger regionschef Carsten Nørtoft fra Nordisk Film Biografer.

Biografglæde
I Nordisk Film Biografer arbejdes der aktivt med begrebet ”biografglæde” som dækker over alt fra medarbejdernes smilende modtagelse og servicering af gæsten til den ekstra biografbillet til yndlingsbamsen, der printes ud, hvis de mindste gæster taget sovedyret med i biografen. Derudover er den store filmoplevelse selvfølgelig i fokus, og den når sit højdepunkt, når gæsterne går godt underholdt, grinende eller måske bevægede fra biografen.

Biografen i Randers har stor lokal berøringsflade, og der laves mange arrangementer i samarbejde med partnere i byen. Biografen har derfor en stærk lokal forankring og har ca. 250.000 gæster årligt. Derudover er biografen arbejdsplads for mere end 30 medarbejdere, der alle er bosat i lokalområdet.

Nordisk Film Biografer Randers i sjove tal…
– Nordisk Film Biografer har drevet biograf i Randers siden 2003, hvor Grand Teatret blev overtager. Den nuværende biograf blev bygget og stod færdig i 2009.
– Biografens 97 højtalere forbindes med otte km. højtalerkabel.
– Man forbrænder ca. 40 kalorier på et godt grin – og dem har biografen været leveringsdygtig i gennem snart 10 år
– Biografen kan rumme 883 randrusianere i de bløde sæder
– I 2014 blev der født 902 babyer i Randers – og 377 af dem var i biografen til Babybio
– Lærredet i sal 1 måler 116,9 m2 og er lige så stort som en gennemsnitlig dansk lejlighed
– Siden 1902 er film blevet vist på 35 mm-filmstrimler. Filmrullerne kunne være op til 4.500 meter lange. Den sidste 35 mm-film i Randers blev vist i 2012, og i dag er filmene fuldt digitale.
– Den mest sete film i biografen er ”Hvidstensgruppen” fra 2012 med 41.006 gæster
– På 2. pladsen ligger ”Avatar”, der i 2009 tiltrak 31.110 gæster
– ”KLOVN” solgte i 2010 18.799 billetter og ligger dermed på en 3. plads over mest sete film i biografen
– Nordisk Film Biografer begyndte at sælge popcorn i kædens biografer i 1989

Nordisk Film Biografer – Danmarks største biografkæde Nordisk Film Biografer ejer og driver 22 biografer i følgende byer i Danmark: København (Imperial, Palads, Dagmar, Falkoner, Fields), Lyngby, Hundige, Taastrup, Køge, Næstved, Hillerød, Frederikssund, Nykøbing Falster, Odense, Kolding, Esbjerg, Herning, Aarhus, Randers og

Aalborg. Nordisk Film Biografer har tilsammen 146 sale og ca. 24.000 sæder i Danmark og sælger omkring seks mio. biografbilletter årligt.