Der blev budt på masser af kage i storcentret i dag, da borgmester Torben Hansen tog det første spadestik til en udbygning af centret, så det kommende Bilka får den plads, de skal bruge

Omkring et halv hundrede nysgerrige troppede op udenfor centret, hvor det første spadestik blev taget i smat og ler. Heldigvis var der ikke frost i jorden, så det var en nem sag for Torben Hansen at løfte skovlen sammen med kommende varehuschef Jan Møller, der har en fortid i  føtex i både Dytmærsken og på Mariagervej. Han sagde i sin tale:

“Jeg bliver far til Bilka nr 19, og jeg er glad for at være tilbage i Randers”.

Han er glad for at Randers nu endelig kan få sin egen Bilka.

“Vi er det varehus, der har det største udvalg – det ser du ikke andre steder, og jeg er glad på randrusianernes vegne, at de nu kan få betjent delikatesse og friskbagt brød – ja og et havecenter”, sagde han til Din Avis.

“Og så har vi jo en kundeandel som kører til Tilst for at handle i Bilka. De kommer til at handle her i Randers. Så jeg håber, at Randers bliver rigtig glade for Bilka”.

Også Bilkas direktør Mark Nielsen var fuld af rosende ord om det nye Bilka.

“Jeg er overbevist om, at Bilka vil være til gavn for alle de nye medarbejdere, der kommer til at arbejde her. Og jeg vil gerne allerede nu sige tak til de involverede håndværkere, der allerede har været i gang et stykke tid”.

Borgmester Torben Hansen er rigtig glad for, at der kommer liv i Storcentret med det nye Bilka.

“Vi er i Randers glade for, at Bilka viser interesse for vores by. Vi har her en masse potentielle kunder og et stort opland, som jeg håber I får glæde af. Randers er kendt som en god by for detailhandlen, og jeg er overbevist om, at I finder ud af at Randers har andet og mere at byde på en kunder. Vi har kvalificeret arbejdskraft, og vi har en rigtig god infrastruktur. Og Bilka kommer til at ligge perfekt ved motorvejen”.

Han tror på, at Bilkas åbning vil skabe dynamik i byen.

“Ligesom vi har en stærk midtby, skal vi også have et stærkt Paderup. Og jeg tror slet ikke, det vil gå ud over midtbyen. Jeg kan forestille mig, at det vil have en afsmittende effekt, for vi får folk udefra til at handle i Randers. Folk der ellers er kørt til Aalborg eller Aarhus”, siger borgmester Torben Hansen.

Og så var der kage – den blev indtaget i god ro og orden – og der var masser af den.