Lars Roed Andersen starter som psykoterapeut hos Center for terapi og selvudvikling Skolestræde 7. Han har taget en fire-årig uddannelse og vil tilbyde forskellige behandlinger

Blandt andet individuel samtaleterapi, meditationsundervisning og hjælp til mennesker, som lider af tandlægeskræk.

“Min uddannelse giver mig mulighed for at tilbyde en bred vifte af terapeutiske tilbud” siger Lars Roed Andersen.

Der er blandt andet også mulighed for hjælp til håndtering af livskrise, stress, lavt selvværd og eksamensangst m.m.

Lars Roed Andersen, der også er uddannet tandlæge, har været medejer af TandlægeCentret Vestertorv og har været tandlæge i Randers gennem 25 år. Han har måttet stoppe karrieren som tandlæge pga. diskusprolapser, nedslidning og kroniske smerter.

“Jeg glæder mig over at have fundet en ny plads karriere- og livsmæssigt og ser meget frem til det terapeutiske arbejde. Samtalen og det sårbare i mennesket har altid stået mit hjerte nært, og jeg har gennem de seneste mere end 15 år arbejdet rigtig meget med mennesker med tandlægeskræk”.

Undervist i meditation
Det var faktisk arbejdet med mennesker som led tandlægeskræk, som for 15 år siden tændte interessen for psykoterapien og psykologien. Herefter blev det til talrige kurser omkring psykologi og psykoterapi gennem årene, og det syntes på et tidspunkt naturligt at tage en egentlig uddannelse for at komme dybt og grundigt ned i det terapeutiske arbejde og det psykologiske stof.

Meditationsarbejdet står også Lars Roed Andersen meget nært. Han har selv oplevet krisen og smerten på egen krop og er taknemlig for, at han for 15 år siden begyndte at arbejde med meditation.

“Min indsigt i mig selv, men helt bestemt også meditationen, har været en stor hjælp for mig i gennem de seneste par år” siger Lars Roed Andersen.

Han har undervist gennem flere år i meditation og har et stort ønske om at afmystificere begrebet meditation.

“Meditation og mindfulness er heldigvis blevet anerkendte metoder til håndtering af både psykiske og fysiske reaktion, gennem den grundige forskning, man foretager på universiteter verden over. Der er rigtig mange spændende muligheder i arbejdet med meditation og mindfulness”.

“Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt kapitel i mit liv, og det glæder mig, at mit nye arbejde også omfatter det at arbejde med og hjælpe andre mennesker” siger Lars Roed Andersen.