I perioden 1. april til 30. september 2018 vil Randers Kommune i samarbejde med Midttrafik tilbyde flexbusafgange i køreplanen på to ruter i kommunen – rute 230 og 237  

“Vi laver forsøget med Flexbus for at få afprøvet, om det kunne være en måde at tilbyde flere afgange på ruterne i landdistriktet. Hvis det bliver en succes, kan det udbredes til at gælde flere ruter og områder”, fortæller formand for Miljø- og Teknikudvalget Frank Nørgaard.

Det er kun afgange med meget få passagerer, der er mulige at ændre til Flexbusafgange. Til gengæld kan man tilbyde flere afgange, da turene kun køres, hvis de bestilles af en kunde.

Forsøget laves som en del af arbejdet med Randers Kommunes Kollektive Trafikplan, som er under udarbejdelse. Trafikplanen skal kortlægge nuværende og fremtidigt serviceniveau i henholdsvis by og landdistrikt.

Der vil blive afholdt orienteringsmøder i Asferg og Gjerlev, hvor du kan høre om baggrunden for tilbuddet, og hvordan du benytter dig af flexbus-ordningen i forsøgsperioden.

Orienteringsmødet i Asferg afholdes i Træningshuset onsdag 7. marts kl. 19-20 

Mødet i Gjerlev afholdes torsdag den 8. marts fra kl. 19-20 i forsamlingshuset

Programmet for orienteringsmøderne er som følger:

  • Velkommen
  • Baggrunden for forsøg med flexbus
  • Hvordan bruger man flexbus-ordningen?
  • Spørgsmål og afrunding

Under møderne serveres der kaffe og kage.