Idrætsfolk og borgere i Langå kan godt begynde at glæde sig. Til august står 420 kvadratmeter nyt klubhus klar ved boldbanerne hos Langå Idrætsklub.

Flere medlemmer kommer til og flere frivillige gør en stor indsats i Langå Idrætsklub. Det skyldes en målrettet strategi fra klubbens bestyrelse. De mange frivillige gør ikke alene en sportslig indsats, de har også være med til at indsamle sponsorater, sådan at klubben selv er i stand til at finansiere 30 procent af udgifterne til det nye klubhus.

Spaden blev sat i jorden, og til august står det nye klubhus færdigt. Foto: Randers Kommune

”Det er fantastisk – hatten af for det store arbejde som de frivillige i Langå Idrætsklub gør” Sådan siger borgmester Torben Hansen fra Randers Kommune. Mandag den 5. marts tog han sammen med klubbens formand, Jan Mørup, det første spadestik til det nye klubhus.

”Trods vores medlemsfremgang var vi ved at være presset i forhold til at holde på vores medlemmer. De nye faciliteter er derfor virkelig et turn-around for vores klub. Samtidig har vi tænkt helt nye tanker, så det bliver meget mere end et klubhus og omklædningsfaciliteter, ” fortæller Jan Mørup med henvisning til at kernen i huset bliver et infocenter, der formidler og samler Langås idræts- og kulturfaciliteter.

Det nye klubhus åbner dermed op for en lang række nye mulighed for både klubben og for alle borgere i Langå og omegn. Det kunne for eksempel være de lokale dagplejere eller elever fra den lokale skole, der i forvejen bruger fodboldbanen.

Klubhuset er designet af SIGNATUR Arkitekter i samarbejde med idrætsklubben.