MOVE Randers tilbyder også i år løbeprogram for begyndere

MOVE Randers, der har hjemme i Dronningborghallen, har lige fejret sin 10-års fødselsdag med løbeture og weekendophold i Rold Skov.

Arrangementer, der mere end noget andet viser, at MOVE ikke blot er en løbeklub, hvor det kun drejer sig om at løbe hurtigst og længst muligt. Det sociale sammenhold er også en vigtig del al klubbens DNA. Udover at mødes til træning har klubben også mange forskellige sociale arrangementer, der binder medlemmerne sammen om andet end at løbe – bl.a. yoga, foredrag, cykelture, klubture både inden- og udenlands, grilldage, fælles deltagelse i løb, Stafet for Livet og meget mere.

Når medlemmerne møder op i klublokalet til træning, er der altid kaffe på kanden og tid til en hyggelig sludder, og så er der altid en enkelt eller to, man kan løbe en tur med – eller måske bare gå en tur. En klubbens største succes’er er det årlige program for begyndere ”Gå i dag –  løb 5 km/30 min. på 10 uger.”

Programmet i år starter sidst i marts og løber over 10 uger. Programmet henvender sig til personer, der gerne vil i gang med at løbe, men ikke rigtig kan komme i gang og synes, det er lidt uoverskueligt og ”nok også umuligt at gennemføre.”

”Intet er mere forkert,” siger Finn Madsen fra MOVE Randers, hvor erfaringerne fra tidligere år fortæller, at det absolut ikke er umuligt at blive i stand til at fuldføre en 5 km løbetur i løbet af 10 uger. Programmet er opbygget, så formen langsomt, men sikkert bygges op til at kunne fuldføre målet.

”Vi har haft mere end 100 begyndere igennem programmet, så vi har baggrund for at sige, at det virker,” lyder det i invitationen fra MOVE Randers,

”Så går du med et uforløst ønske om at komme i form til at kunne løbe en tur i den friske luft og blive ”glad i låget” så reserver plads på holdet, der starter den 24. marts.” opfordrer Finn Madsen.

Tilmelding
Send mail til karin.finn@madsen.mail.dk med oplysning om navn, adresse og tlf. Tilmelding kan også ske via klubbens hjemmeside.
Læs mere om klubben på  hjemmesiden www.moveranders.dk