Endelig! Efter en pause på hele syv år har Hush netop udgivet deres comeback-album “Sand”. Albummet har fået en varm modtagelse hos både fanskare og anmeldere. Således strøg det i den forgangne uge direkte ind på 1.pladsen på den officielle danske vinyl top 40 og Ekstra Bladet skrev bl.a.:

“Stilfærdigt glødende sange som ’Letting Go of a Dream’, ’Friends Forever’ og titelnummeret cementerer Hushs sikre greb om genren, og ’Sand’ er et troværdigt og indbydende bud på meningsfuld popmusik for voksne.  

Hush er tilbage i topform.”

“Sand” ligger netop nu placeret som nr. 6 på den samlede album hitliste som også dækker streaming og digital download. Albummet var desuden Ugens AlbumP4 Play og singlen Back In Place ligger lunt placeret på en 30.plads på airplay charten.

Udsolgte koncerter. D. 16. marts går startskuddet til en lang forårsturne med 23 datoer og adskillige koncerter er allerede udsolgt.