Ligesom foregående år afholder Støtteforeningen for Hospice Randers støttekoncert på Randers Egnsteater – denne gang på søndag 18. marts kl. 15.00

 

I koncerten medvirker fire kor – Randers Seniorkor, Metalsangkoret Scandia, Randers Egnsteaters Kor og Growing Gospel.

Hospice Randers åbnede 26. marts 2008, og har i dag plads til syv beboere ad gangen. Der er 14 ansatte på Hospice.

Den 1. oktober 2009 blev etableret et projekt med det formål at skabe et korps af frivillige til at yde omsorg til beboere og pårørende. De frivillige tilbyder en særlig form for omsorg og er et supplement til det professionelle arbejde, som gøres i forhold til beboere og pårørende.

For at skabe de bedste rammer i forbindelse med det arbejde, der gøres for at tilbyde omsorg og livskvalitet til uhelbredeligt syge mennesker og deres pårørende, er der oprettet en støtteforening, hvis hovedformål er at støtte de daglige aktiviteter og det almene vel på Hospice Randers.

De frivillige er således et værdifuldt supplement til de professionelle medarbejdere på Hospice Randers.

Støtteforeningen ved Hospice Randers har bl.a. som formål at indsamle midler til det store arbejde, som udføres af de 30 frivillige, der i dag er på Hospice, samt til at kunne ansætte en musikterapeut i et antal timer hver uge.

Som et led heri arrangerer Støtteforeningen hvert år en støttekoncert

Billetter kan købes på Randers Egnsteater eller ved indgangen på koncertdagen. Billetprisen er 125 kr. for voksne og 25 kr. for børn (inkl. kaffe og kage), og hele overskuddet går til de frivilliges arbejde samt til musikterapi på Hospice.