I Randers bymidte er det da også ret tydeligt at se at vi befinder os i en af Danmark ældste byer, da vi sjældent er stødt ind på så mange flotte, men samtidigt velbevarede ældre huse og butikker. Den kan købes hos Kop og Kande på Østervold

Firmaet Nördiske er blevt forelsket i Randers. Derfor besluttede de at lave en af deres populære plakater med netop Randers som tema.

“Efter et besøg på et af landets ældste provinshoteller, Hotel Randers, som stammer helt fra 1856, var det blevet tid til at udforske byen. Vi startede med en shoppetur i et af Danmarks ældste gågader, og nåede samtidigt at opleve både det gamle rådhus og flere andre flotte bygninger på Rådhustorvet”, fortæller de.

“Dagen gik ellers med at besøge byens populære byporte, den jyske hingst, vandtårnet, det berømte Randers Regnskov, den flotte blå bro, genforeningsmonumentet og sluttede med en god koncert i de historiske lokaler som huser Værket”, fortæller de fra Nördiske.

Plakaten er en del af Nördiskes serie Top-100 danske byer, hvor de finder de bedste seværdigheder, men også de flotteste og mest betydningsfulde bygninger i byerne – som samlet bliver til en flot og unik illustration af den enkelte by.

Plakaterne skal gerne fortælle historier, og vores kunder er ofte folk som er fraflyttet deres gamle by, men stadigvæk gerne vil have alle minderne på væggen i deres nye hjem.

“Vi sælger også meget til firmaer der gerne vil have lokale islæt på væggene, turister som gerne vil have fine minder fra deres besøg i området, men bestemt også til byens indbyggere som gerne vil have noget lokalt til at hænge på væggen og som en del af deres indretning i hjemmet”, fortæller firmaet.