Der er  snigpremiere på påsken, når Naturliv for Børnefamilier afholder årets første aktivitetsdag for børn i naturen på Nordre Fælled lørdag 17. marts

Her kan man  være med til at farve æg og bygge reder til æggene. Andre æg vil blive til æggekage tilberedt over bål. Ved den nye bygning på Nordre Fælled, Myretuen, bliver der tændt op i bålfadet.

Imens vil de fremmødte kunne afprøve, hvordan man kan puste æg ud med en smart sprøjte. De tomme skaller vil blive pakket ind med farve-materiale og staniol og sat over at koge. Mens æggene tager farve, vil der blive afholdt en tingfinder-jagt efter gode små grene og mos til at lave reder af, som de færdigfarvede æg kan ligge i. Samtidig kan man også nå at få en smagsprøve på en god æggekage tilberedt over bål.

Mødested er bygningen Myretuen for enden af Gl. Jennumvej. Der er aktiviteter fra kl. 11-14. Aktiviteterne er målrettet 5-12 årige børn, men alle er velkomne, meget gerne med forældre. Deltagelse er gratis. Tilmelding er ikke nødvendig.

Arrangør er Natur og Ungdom Randers og Ungdommens Røde Kors i Randers.