Det havde ikke været muligt uden Randers FC’s hjælp

Journalisterne Kasper Marker, Kian Fonoudi og Søren Klæstrup fra Discovery Networks Danmark, der giver dig sportskanalerne Canal 9, 6’eren og Eurosport 1 og 2 ind i stuen, er ved generalforsamlingen i foreningen ”Danske Sportsjournalister” kåret som årets sportsjournalister.

Randers FC spillede en stor rolle i trioens hæder, for den fik de for programmet “Superliga Backstage-Randers FC”, der gik meget, meget tæt på FC i en for nu at sige det mildt meget turbulent tid. Christian Thye Petersen, redaktionschef på Discovery Networks Danmark og tidligere sportsredaktør på Jyllands Posten, roste Randers FC og nu tidligere Randers FC-direktør Michael Gravgaard.

”Det er os magtpåliggende at sige, at programmet ikke havde kunnet lade sig gøre uden de visioner, Randers FC’s ledelse med daværende direktør Michael Gravgaard i spidsen havde for dansk fodbold,” siger Thye Petersen til ritzau.

I Randers FC sagde den nye assistenttræner og kommende sportsdirektør, Søren Pedersen, i sidste uge, at man efter hans opfattelse har været lidt for åbne i Randers FC i den seneste tid. Christian Thye-Petersen er dog ganske forståeligt glad for, at Gravgaard lukkede kameraerne ind.

”Vi er meget taknemmelige for den tillid, Randers FC viste os. Ville flere i ligaen dele de visioner om større åbenhed, som gjorde dette projekt muligt,” siger Christian Thye-Petersen til ritzau.