Det randrusianske håndboldpublikum må vælge

Onsdag 28. marts 18.30 Randers HK hjemme mod København i slutspillet om det danske mesterskab for kvinder, og samme aften 19.30 Randers HH’s herrer i hjemmekamp for at bevare oprykningschancen til ligaen.

Det lyder spændende og kunne være blevet en forrygende håndboldaften, men det bliver det ikke, for tro det eller ej – kampene spilles i to forskellige haller.

Kvinderne spiler 18.30 i Ulvehøjhallen, mens Randers HH spiller i Arena Randers, og selvom man er hurtig og starter i Haslund, er det ikke mange minutter, man kan nå i Sjællandsgade, hvis man skal se kampen færdig i Ulvehøjhallen.

Randers HH’s kamp mod Stoholm har længe af klubberne og DHF været fastsat til onsdag aften i denne uge, mens slutspilskampene om det danske mesterskab først kunne fastlægges efter sidste runde for mindre end 14 dage siden.

Så nu må det randrusianske håndboldpublikum vælge: Kvinderne mod København eller herrerne mod Stoholm, når man nu ikke kunne spille samme sted samme aften?

Randers HK’s næste slutspilskamp på hjemmebane er 3. april i Arena Randers mod Team Esbjerg.

Nej, den dag er der ikke sammenfaldende herrekamp i Ulvehøjhallen… Randers HK spiller hjemme – i Ulvehøjhallen – onsdag aften. Samme aften spiller Randers HH i Arena Randers. Så det randrusianske håndboldpublikum må vælge.  FOTO: HANS CARSTENS

Randers HK ansætter eventchef
Randers HK er klar til slutspillet, men man vil videre.

Til den kommende sæson er der derfor foretaget en organisationsændring med henblik på at tage næste skridt i Randers HK’s fire-årige strategi.

”Vi skal være med i toppen af dansk håndbold både på og udenfor banen,” siger direktør Per Rasmussen, der har ansat Jimmi B. Nielsen som eventchef i Randers HK, hvor hans primære opgave bliver at skabe en totaloplevelse med det at gå til håndbold i Randers.

”Den her ændring skal være med til at sikre, at vi får skabt et produkt, så familien har lyst til at komme for at se håndbold i Arena Randers. Det skal være en totaloplevelse at gå til håndbold”, siger Per Rasmussen.

Jimmi B. Nielsen kender Per Rasmussen fra samarbejde i Bjerringbro-Silkeborg, hvor Jimmi B. Nielsen var sponsor og senest har været ansat i deres event-team.