Over hele landet giver flere og flere frivillige de ældre borgere vind i håret og spændende oplevelser som passager på en rickshawcykel

Foreningen Cykling Uden Alder starter nu et nyt projekt i Randers Kommune med det formål at fremme interessen for de fælles cykeloplevelser. Alle skal ud at cykle. Det er foreningen Cykling Uden Alders mission. Og så er det desuden navnet på et pilotprojekt, som bliver gennemført i to af landets kommuner i foråret 2018. Det er Slagelse og Randers Kommune, der har fået lov til at være værter for projektet.

Der kan være op til 20 deltagere med i projektet, og der er plads til, at helt nye cykelpiloter kan deltage. Ifølge frivilligkoordinator Birgitte Saksø er det en spændende mulighed for både nuværende og nye piloter for at bidrage til en endnu stærkere cykelkultur på ældrecentrene og bostederne i kommunen.

Det er gratis at deltage, og man får forplejning i forbindelse med de fire workshops.

Ansøgning sker ved at sende en mail til pernille@cyklingudenalder.dk