“Aldrig før har der været så mange ture i vores folder. Den er også vokset til 80 sider,” fortæller Randers Kommunes naturvejleder Lars Maagaard

“Turene i dette års folder fremviser den mangfoldighed, som naturen og landskabet indeholder i Randers Kommune. Her er rigtig mange gode tilbud om at lære og opleve naturen. Mange gode ture, hvor man kan være fysisk aktiv i naturen til lands eller vands.”

En del af turene er ledet af de professionelle naturvejledere, som dagligt forestår naturvejledningen i Randers Kommune. Men rigtig mange af turene er arrangeret af de frivillige fra de forskellige foreninger, der arbejder med naturen som dagsorden.
“Med deres hjælp og engagement har det været muligt, at der igen i 2018 er et spændende udvalg af naturture i Randers Kommune,” siger Lars Maagaard.

Naturture 2018 byder på mange vandreture under dygtig vejledning af formidlere. For de, som ikke har mod på at vandre langt eller ikke kan, tilbydes der “mini-naturture”, hvor tilgængelighed for alle er målet.

Naturture i Randers 2018 kan hentes på biblioteket, i bogbussen eller på Randers Naturcenter.