De yngste fra Randers Cheerleaders vandt DM-guld

Fornyelsen er på vej hos Randers Cheerleaders, der i en årrække har markeret sig fornemt i både junior- og seniorrækkerne i dansk cheerleading.

Ved weekendens danske mesterskaber var det derimod de alleryngste på pee-wee-holdet Spiders Attack i aldersgruppen 8-11 år, der sikrede randrusiansk succes.

Og man kan roligt sige, at de yngste var gode.

Og suveræne, for træner Mie Høg Heegaard og hjælpetrænere Ida Ellermann og Frida Ditlev kunne se deres unge elever køre en fejlfri serie og sikre sig DM-guldet med 85.00 point mod 82.83 til nr. to, mens der var langt ned til rækkens nr. tre, der fik 74.17 point.

Det var andet år i træk, Randers kom til tops i pee-wee-rækken, og man forstår, at man med spænding ser fremtiden i møde.

Juniorholdet Scorpions Strike med Petra Rosenbøl som træner kørte en flot og fejlfri serie, men  sværhedsgraden var ikke til topplacering, så Randers blev nr. fem.

I seniorrækken blev Cobras Venom, der vandt DM-guld i fjor, men siden har skiftet meget ud på holdet, nr. fire med 65.83 point. Vinderholdet fik hele 81.00 point.