Teaterskolen Kastali’a er for tiden sat ind i en helt anden galakse. På Kastali’a en teaterskole i galaksen er elever på tværs af alder gået sammen og laver to arrangementer til ’Randers en by i galaksen’

Børn og voksne kan opleve at blive en del af Star Wars universet og en levende galaktisk historie. Publikum mødes ved hovedindgangen til Underværket, af galaksens soldater, der tager publikum kærligt, men bestemt, i hånden og derfra vides ikke, hvad der sker. Publikum bliver en levende del af RUMvisningen.

Publikum overraskes og lærer om Star Wars universet på en levende og muligvis sjov måde, gennem forskellige fængselsrum. Publikum kan møde finurlige karakterer og hjælp rebellerne med at ødelægge de ondes plan.

På bare en ½ time kommer publikum gennem galakse-universet med fornøjelse og beklemthed. Publikum er velkommen til at komme udklædt eller komme som sig selv og vær med til at hjælpe rebellerne mod undertrykkerne.

Der er plads til 20 hjælpere til hver RUMvisning. Der bruges først-til-galakse-princippet.

RUMvisningen kan opleves lørdag 14. april kl. 11.00 – 11.30 – 12.00 – 12.30- 13.00 i Underværket.

Mos Cantina
Teaterskolen Kastali’a og Finderiet samarbejder om at indrette Mos Cantina, en bar fra Star Wars universet i Helligåndshuset. Lørdag 14. april opstår derfor en helt unik Mos Cantina i Randers galaksen.

I Mos Cantina vil publikum føle sig som en del af Star Wars universet. I Mos Cantina kan der spilles galakse-spil, spise galaktiske kager og drikke galaktisk. Det er lifelike og publikum bliver draget aktivt ind i totalteater event. En unik oplevelse, udtænkt og udført af unge mennesker.

Som gæst i Mos Cantina kan man opleve at blive en del af det live rollespil, der foregår lige om ørene på en.