Torsdag 7. juni kl. 17.00 slår Myretuen dørene op til en lyrikaften. Man kan melde sig som oplæser nu

Skriver du selv digte, som du har lyst til at dele? Eller har du et yndlingsdigt, du gerne vil læse op? Så får du muligheden nu. Bysekretariatet, Ordets Dag og Randers Bibliotek arrangerer en lyrikoplæsningsaften i Myretuen ved indgangen til Nordre Fælled. Myretuen er i sig selv et bygningsmæssigt digt, der kalder på en aften med lyrik og danske sommersange.
“Lyrik i Myretuen” finder sted torsdag 7. juni kl. 17.00- 19.00. Der begyndes med oplæsningen, og de fremmødte synger også nogle sange. Derefter vil der være mulighed for at grille sin medbragte aftensmad, og Randers Bibliotek giver en øl/vand.
Har du lyst til at læse egne eller andres digte højt og at knytte et par kommentarer til digtene? Så er det nu, du skal tilmelde dig.

Send en mail til Inger Nygaard Kaad (ink@randersbib.dk) senest 25. maj.

Arrangørerne vil gerne vide, hvad du ønsker at læse op samt et par ord om dig selv. Arrangørerne fastlægger derefter programmet.

Der er fri entré for alle tilhørere, men man skal tilmelde sig på randersbib.dk.