Lørdag 14. april kl. 14.00 opfører Club Enghøj og Enghøj Kirkes Kor en musical om Moses

Den er skrevet over den kendte historie fra det gamle testamente i Bibelen om en dreng, der blev fundet af en prinsesse. Drengen kaldte hun Moses. Ca. 60 børn og unge medvirker med sang, drama og flotte danse.

Man følger Moses fra han vokser op som prins, senere flygter han ud i ørkenen, bliver hyrde og får sit kald af Gud ved den brændende tornebusk. om at føre sit folk (israelitterne) i frihed. Men der var mange forhindringer – Kong Farao ville ikke lade sine slaver rejse, Gud sendte 10 plager, Det Røde Hav, vandringen i ørkenen i 40 år inden de kom til det land, som Gud havde lovet dem. ……. og hvad der sker, skal ikke afsløres her. Kom selv og se hele historien, som børnene opfører i Enghøj Kirke. Det bliver en stor oplevelse for hele familien med sange, solosang, danse og drama.

Musicalens sange er skrevet af Benedicte Riis, Tove Brogård, Ulrik Damm og Mads Kjærgaard. Manuskriptet er skrevet af Mogens og Lena Breiner Henriksen, Anne Dorthe Kunst, Cecilie Hellemann og Britta Nedergaard Hansen. Børnene glæder sig til igen at optræde i dragter og kulisser, som er lavet af nogle kreative folk i sognet.

Musicalen akkompagneres af et band med Peter Elmelund; bas, John Halskov; guitar, Klaus Bak; trommer og kirkens organist Britta Nedergaard Hansen på klaver. Anne Dorthe Kunst og Britta Nedergaard Hansen har stået for instruktion af skuespillerne og Sarah Kunst, Anne-Sofie Døssing og Freja Jensen af danserne.

Der tages entré for voksne. Entréen dækker også det efterfølgende lette traktement i sognegården.

Efter opførelsen af denne musical holder Club Enghøj sommerferie, men nye aktiviteter begynder igen til efteråret, hvor nye børn naturligvis også er velkommen i klubben.

Sæsonen begyndes fredag 31. august.