Vi opfordrer på det kraftigste medlemmerne af Randers Byråd til at stemme imod de foreslåede besparelser på socialområdet. Igennem de seneste år har kommunens svageste borgere oplevet den ene nedskæring efter den anden. De kan ikke klare mere!

Det må stoppe nu! Nok er nok! Også her!

Det sociale område har brug for FLERE, ikke færre midler.

 

 

Danske Handicaporganisationer, Randers Afdeling –

Spastikerforeningen Kreds Nordøstjylland – Støttekredsen for FOFs Kunstskole Bifrost – Støtteforeningen Café Rusfri’s Venner – Blindesamfundet Kreds Kronjylland – SAM Foreningen – LEV Randers – Foreningen Livtagerne – Randers Lejerforening – Randers Alevi KulturCenter – Scleroseforeningen Randers – Kirkens Korshær Randers – Den Blå Paraply – Tøjhushavekvarterets Venner – Randers mod nedskæringer – Udsatterådet – Venligboerne – Sind Randers Lokalafdeling – Landsforeningen Bedre Psykiatri – Landsforening Autisme Kreds Østjylland – Folkebevægelsen for Social Retfærdighed – Dansk Socialrådgiverforening Region Nord