Simon Wulff Sørensen styrtede i tidskvalifikationen

For Simon Wulff Sørensen fra Randers Motor Sport forsvandt forhåbningerne om DM-medalje igen i år allerede, inden sæsonen for alvor var gået i gang.

Simon, der efter DM-bronze i MX2 i fjor, havde håbet i år at kunne gentage succes’en denne gang i MX1. Men den medalje er pludselig langt væk, for et styrt i tidskvalifikationen kostede et afrevet kraveben og gjorde det umuligt at fortsætte til de to pointgivende heat. En meget ærgerlig måde at starte sæsonen ud på efter mange timers forberedelser i både træningscenter og værksted.

”Jeg håber dog at blive skaden kvit i løbet af de næste par uger, så jeg forhåbentlig kan stille op til næste DM-afdeling 20. maj i Roskilde,” sagde Simon efter den korte DM-deltagelse på Honda Park.

Absolut godkendt

Jesper Kristensen var spændt på at komme i aktion i MX1 på Honda Park. ”Jeg havde en del sommerfugle i maven inden tidskvalifikationen, da det var første DM-A med de store drenge i MX-1 klassen, men jeg var ved godt mod og fik sat en tid til en 12.-plads til bommen,” fortæller Jesper.

I første heat var han godt med rundt nede i svinget og var inden for Top 10.

”Men det var hårdt den første del af heatet og måtte derfor falde lidt ned gennem feltet og ende ud med en 17.-plads. I andet heat var jeg ikke så godt med i starten og kom rundt i svinget som 18`er, men kræfterne var lidt mere med mig, og selvom banen var blevet ret hullet, holdt jeg nogle gode omgangstider og fik kæmpet mig op som 10`er og ligger lige nu samlet 12 i DM`et. Det var en absolut godkendt dag. Nu ved vi, hvor og hvad vi skal arbejde videre med,” siger Jesper Kristensen.